Koken op een gasformuis

De Keukencast, koken als je blind bent

In de podcastserie ‘De Keukencast, koken als je blind bent’ hoor je hoe je kookt als je blind of slechtziend bent. Welke hulpmiddelen zijn handig en welke apps maken het je makkelijk?

In acht afleveringen reizen de redacteuren van de Voorste Kamer af naar alle uithoeken van Nederland. Daar duiken zij de keuken in met blinde en slechtzienden hobbykoks die hen de lekkerste gerechten voorschotelen.

Zo geniet Sjoerd Bunnik van de vegetarische Melanzane van Hannes Wallrafen en de Nasi Goreng van Carin de Bruin.
Anja van Erp duikt de keuken in met Yvonne Stip voor een frisse aardappelsalade, en smult van de pittige Sambal Goreng en Sajur Tjampur van Robin Shrama.
Sander Smale maakt een quiche met Amina Ikanovic én geniet van de Hollandse pot van Ralf Habets.
En Hilly Appel tenslotte maakt wraps in de keuken van Tatjana Wehrmann en sluit De Keukencast af met de Santiagotaart van Ineke Glorie.

Vanaf 25 september vind je iedere week een nieuwe aflevering op www.voorstekamer.nl en in de bekende podcastapps. Luisteren kan ook via de Webbox. Eind november komt tevens een Kookspecial uit bij Passend Lezen, waarin alle recepten nog eens na te lezen zijn. Maar waar je ook nóg meer praktische tips zult vinden, evenals beeldbeschrijvingen van kook-, eet- en keukentrends én waarin we verder praten over alles wat ook maar met koken en bakken te maken heeft. 

Nog geen lid van Passend Lezen? Schrijf je in via www.passendlezen.nl/lidworden

Bron: www.voorstekamer.nl