Skip to main content

Terugblik activiteiten

2011

Logo Week van de Toegankelijkheid

Week van de Toegankelijkheid 2011

– Naar buiten… Ervaar een rit met obstakels –

Straat en natuur voor iedereen in de gemeente Eersel

In de week van de Toegankelijkheid vragen mensen met een beperking aandacht voor een toegankelijke samenleving.

Het thema van dit jaar is: NAAR BUITEN !!!!!

De toegankelijkheid van straat tot natuur. Van 1 tot 8 oktober zijn door heel Nederland diverse activiteiten georganiseerd. Het PMB Eersel (Platform voor Mensen met een Beperking gemeente Eersel) organiseert een aantal activiteiten op 7 oktober 2011 van 13.00 tot 15.00 uur. Plaats: Dolium/gemeentehuis te Eersel.

Uitreiking Toegankelijkheidsprijs

Een prijs is uitgereikt aan het best toegankelijke gebouw/instelling.

Inwoners van de dorpen van de gemeente Eersel hebben een straat, gebouw, winkel of instelling kunnen nomineren. In het zonnetje kunnen zetten.

De prijswinnaars: Restaurant De Gouden Leeuw te Vessem, De Rosdoek te Wintelre en PLUS supermarkt te Eersel.

 • Flyer Week van de Toegankelijkheid 2011 voorzijde Flyer Week van de Toegankelijkheid 2011 voorzijde
 • Flyer Week van de Toegankelijkheid 2011 achterzijde Flyer Week van de Toegankelijkheid 2011 achterzijde
 • Wethouder op scootmobiel probeert het Dolium (gezondheidscentrum) uit te rijden Wethouder op scootmobiel probeert het Dolium (gezondheidscentrum) uit te rijden
 • Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis
 • Gezelschap met rollators, scootmobielen, rolstoelen en blindegeleidestokken voor het Dolium (gezondheidscentrum). Obstakel goot. Gezelschap met rollators, scootmobielen, rolstoelen en blindegeleidestokken voor het Dolium (gezondheidscentrum). Obstakel goot.
 • Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel hoge stoeprand. Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel hoge stoeprand.
 • Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel zebrapad. Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel zebrapad.
 • Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel bus op stoep geparkeerd veroorzaakt blokkade. Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Obstakel bus op stoep geparkeerd veroorzaakt blokkade.
 • Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Persoon met blindegeleidestok is zijn oriëntatie kwijt. Gezelschap met rollators, rolstoelen, scootmobielen en blindegeleidestokken op weg naar het gemeentehuis. Persoon met blindegeleidestok is zijn oriëntatie kwijt.