trainer doet een balspel met vier kinderen

Gezocht MRT TRAINER – Bewegingsagoog m/v 12 uur per week

Avanti-Turnivo verzorgt al jaren in Bladel motoriekgym aan basisschoolkinderen van groep 2 waarbij we een achterstand in de motorische ontwikkeling signaleren. Voor het nieuwe schooljaar zijn we opzoek naar een trainer voor de uren in deze gemeente. Het gaat om 12 uur per week.

MRT TRAINER – Bewegingsagoog m/v 12 uur per week

In deze functie werk je met kinderen uit groep 2 van het basisonderwijs. Je werkt op de verschillende scholen in een van de gemeenten waar we actief zijn. De kinderen waarbij je een motorische achterstand hebt gesignaleerd begeleid je met specifieke oefeningen om hun motorische vaardigheid te verbeteren. Je voert gesprekken met de ouders en de groepsleerkracht of intern begeleider van de scholen. 

Avanti-Turnivo is een open en ongedwongen organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. We zoeken daarom pro-actieve mensen die graag een bijdrage leveren aan de realisatie van onze ambitieuze plannen voor de komende jaren.

We bieden je een contract met salaris dat vergelijkbaar is met de CAO werken in de sportvereniging. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en zijn er mogelijkheden voor specifieke vakopleidingen.  

Heb je interesse in deze afwisselende (bij)baan of delen hiervan, stuur dan je cv naar info@avanti-turnivo.nl.

of link https://avanti-turnivo.nl/vacatures-3/


ANBI

Fiscaal nr. ANBI: 8059 87 071 
KvK-nummer: 410 94 259

© PMB Eersel Alle rechten voorbehouden. Ondersteund door Reclamestudio Digi-Z.